WOI Preporuka: Nezaboravno iskustvo na žičari Kotor-Lovćen za svakoga

Kao osnivačica poslovne mreže i medija “Žene od uticaja”, imala sam priliku da posjetim jednu od najnovijih i najuzbudljivijih turističkih atrakcija u Crnoj Gori – žičaru Kotor-Lovćen. Spektakularan pogled na zaliv Boke Kotorske i veličanstveni planinski masiv Lovćena, za samo 11 minuta sa 35 stepeni do temperature od 17 stepeni i avanture koja me je čekala.

Sanja Milosavljević
WOI Preporuka: Nezaboravno iskustvo na žičari Kotor-Lovćen za svakoga

Od trenutka kada sam zakoračila u kabinu, bila sam oduševljena. Vožnja traje dovoljno dugo da uživate u pogledu, ali je dovoljno brza da vam zadrži pažnju. Kabine su udobne i moderno opremljene, što doprinosi sveukupnom osjećaju sigurnosti i komfora.

Idealna atrakcija za roditelje i djecu.

Osoblje koje radi na žičari je izuzetno ljubazno i profesionalno, što dodatno poboljšava iskustvo. Milena i Luka su učinili da imam sve potrebne informacije o ovoj avanturi. Predusretljivost i spremnost svih zaposlenih da pomognu u svakom trenutku, čine da se osjećate kao dobrodošao gost. 

Poseban mi je bio prizor zalaska sunca koji se pruža sa Lovćena. Bez ikakvog preuveličavanja, mogu reći da je to najljepši zalazak sunca u Crnoj Gori. Nebo prelazi iz zlatnih u ružičaste i ljubičaste tonove, dok sunce polako tone iza horizonta, obasjavajući planine i more zlatnim sjajem. Taj se prizor ne zaboravlja.

Zatim, avantura zvana bob staza (alpine coaster). Pobijedila sam strah i to u sred mrklog mraka. Krivine i uzbuđenje između planinskih vrhova - ova adrenalinska avantura se pamti! Djeci do 3 godine nije dozvoljena vožnja, dok djeca od 3 do 8 godina mogu da se voze u pratnji odrasle osobe. 8 + mogu samostalno da uživaju ili u društvu još jedne osobe, ali da zajedno ne teže više od 150 kg.

Alpine coaster za samo 8 eura pruža vam adrenalinsko uzbuđenje koje nema cijenu!

Svima toplo preporučujem da posjete ovaj biser crnogorskog turizma i uživaju u trenutku koji se dugo pamti. 

Ako vam se sviđaju moje preporuke, pišite mi na info@zeneoduticaja.com 

Pozdrav. SM.