Crnogorska pjesnikinja, Jelena Jovetić, objavila novi spot

Jelena Jovetić, pjesnikinja i autorka zbirke "Ko li mi te brani" objavila je novi spot za pjesmu "Moja Crna Gora" koji je posvetila teniserki Danki Kovinić i crnogorskim olimpijcima. Stihove je pročitala producentkinja i konsultantkinja za strateške komunikacije Nina Redžepagić.

Anastasija Vujošević info@zeneoduticaja.com
Crnogorska pjesnikinja, Jelena Jovetić, objavila novi spot

"Ljepota Crnogorki" to je lijepa Crna Gora ističe pjesnikinja Jelena Jovetić u objavi na svom Instagram profilu. 

"Učite svoju djecu da su ponos Crne Gore i da se ponose Crnom Gorom! Za Moju Danku Kovinić! Kad krenete i stignete tamo gdje ste željeli stići, nikada ne zaboravite odakle ste krenuli! Ako ste se pitali, šta, između ostalog, podrazumijem u riječima "Moja Crna Gora"... to je zasigurno Danka Kovinić i mladost koju pratimo na Olimpijske igre (negdje po širokom svijetu). Oni tamo nose ime, srce i boje "male" Crne Gore, hrabro, dostojno, prkosno i ponosno", napisala je Jovetićeva u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

"Za naše koji odlaze za Pariz i nose zastavu domovine Crne Gore, da ih sreća prati! Vezati se za Crnu Goru, znači vezati se za cijeli svijet!", zaključila je Jovetićeva stihovima iz svoje zbirke "Ko li mi te brani".